2012. nov. 13.

AppSales az akciós alkalmazások figyelésére


Többször is szóba jött már, hogy a Play Store-ban mennyivel jobb árakkal jelennek meg az appok, mint a konkurens OS-gyártó boltjában. Azonban még így is sokszor előfordul, hogy egy-egy kiváló appra nehezen, vagy egyáltalán nem szánjuk rá a pénzt. Az ilyen helyzetekben tud segítséget nyújtani az AppSales.


Az alkalmazás fő funkciója, hogy az éppen aktuális akciós appokat lehet megtekinteni a főképernyőn. Már itt is világosan látszódik, a nevük, a gyártójuk és a régi, valamint az éppen csökkentett áruk. Tappintással megkapjuk a Play Store-ból happolt leírást, illetve egy árgrafikont.

Kicsit kegyetlen módon az alkalmazás főképernyőjén egy ideig megmaradnak azok az akciók is, amelyekről már lekéstünk. Kegyetlen, de mindenképpen ösztönző :)

Már ezek alapján is ajánlanánk a letöltését, de a legutóbbi frissítéssel megérkező "Watchlist" funkció az ami miatt egyenesen kötelezővé kellene tenni. A lényege, hogy a Play Store alkalmazás segítségével kedvenceket adhatunk hozzá (alkalmazás oldalán "Megosztás" --> "Price history"), amelyeknek az árát így könnyebben figyelhetjük egy helyen összeszedve. Szerintem minden ide tévedő olvasónak van olyan játék vagy más app, amit nagyon szívesen megvenne, de drágállta az érte kért pénzt. Lehet kezdeni szorgosan építgetni a listát!

Egyetlen kérdőjel még - mivel ez utóbbi fejlesztés abszolút mai - hogy az értesítés kikapcsolásával a megfigyelt appokról kapunk-e valamilyen értesítést. Így vagy úgy, egy próbát mindenképpen megér.





  

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én inkább az Appsas.hu-t használom

Unknown írta...

Kiváló tanács, köszönjük!

Megjegyzés küldése