Kapcsolat és Felhasználási feltételek

A DROiDGROUND.HU oldal és a Google Inc. semmiféle kapcsolatban nem áll. Az Android a Google Inc. bejegyzett védjegye, és a Google engedélyével használható.


Kapcsolat (szponzoráció, tesztkészülék, médiaajánlat):

  • info@droidground.hu

Felhasználási feltételek:

A DROiDGROUND weboldalon (www.droidground.hu) elérhető tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, melynek jogosultja a portál üzemeltetője, kivéve, ha más forrás kerül feltüntetésre.

A szerzői jog jogosultja fenntart minden másolással, terjesztéssel, többszörözéssel kapcsolatos jogot. Tilos a cikkek, egyéb tartalmak teljes vagy rövidített formában történő másolása, nyilvánossághoz közvetítése, újraközlése, mind elektronikus, mind nyomtatott formában. Tilos továbbá a honlap tartalmát adatbázisba lementeni. A honlapon található tartalom bármely eleme csak a szerzői jog jogosultjának előzetes engedélyével használható fel: engedélykérés

Támogatott tartalomátvételi megoldások:
  • A honlap oldalain elérhető tartalom idézéséhez ( legfeljebb egy bekezdés (750 karakter) terjedelem) engedély nem szükséges, azonban az idéző köteles a portált forrásként megjelölni, illetve a hivatkozott oldalra mutató linket elhelyezni. 
  • Post direkt hivatkozásnak (link / url) Facebbokon, Tweeter, közösségi site-on történő megosztása, határozottan támogatott

Minden egyéb esetben, különösen ismétlődő tartalomátvétel esetén kérjük forduljon a kiadóhoz előzetes engedélyért.


Minden Jog Fenntartva, Copyright © 2011, DROiDGROUND