2012. jún. 25.

Jön az új Google Play felület?


Egy olasz nyelvű android blog munkatársa az http://android.hdblog.it oldalára töltötte fel azt a képet, amiből arra következtethetünk, hogy a Jelly Bean érkezésével, megújult felületet kap az alkalmazások tárhelye is.


A Június 27-én kezdődő Google I/O-tól sok mindenre számítunk egy ideje: Nexus tablet, Jelly Bean OS (azaz Android 4.1), hivatalos Pinterest app Androidra (már aki számára még egyáltalán érdekes lehet...), de Play Store esetleges megújulása egyelőre meglepetésnek számít.

A lenti kép alapján, annyi biztosan elmondható, hogy az új felületen jobban szétválasztóhatóak az appok, filmek, zenék és könyvek az alsó bar segítségével - habár, ebből mi itt Magyarországon még mindig csak az applikációk részt tudjuk használni. A fenti "featured", azaz "kiemelt" felirat mellett egy letöltés ikon is helyet kapott. Tudva, hogy ez nem kívánságműsor, csak nagyon erősen kívánom, hogy az a saját alkalmazásaim felé vezessen (mivel minden nap ránézek ezekre, számomra ésszerűbb lenne, mint a menü gombon keresztül).
A harmadik szembetűnő változás a mostani Play Store apphoz képest a webes nézethez hasonló megjelenítés a képernyő tetején. Valószínűleg itt is jobbra és balra görgethetünk majd 5-6 kiemelt app között.


Kíváncsian várjuk a Google I/O-t, hogy megtudjuk, hogy milyen verziójú Androidokra és mikor érkezik a Play Store új felülete.

A kép forrása: http://android.hdblog.it/2012/06/25/nuovo-play-store-in-arrivo-con-jelly-bean/

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

2 megjegyzés:

matheus666 írta...

YEAH, droidground.hu is back :)

barcaxavi írta...

Itt vagyunk, figyelünk, folyamatosan. Néha egy kicsit az írással kimaradozunk persze :) De akkor sem lankad az imádatunk kis droid felé :)

Megjegyzés küldése