2012. márc. 30.

ScoreMobile FC - Focieredmények gyorsan és stílusosan


A fociidény végének közeledtével egyre fontosabbá válik, hogy minden eredményről értesüljünk, vagy esetleg csak azokról, amik igazán érdekelnek. A ScoreMobile FC mindkettőt lehetővé teszi, sőt még egy kicsit többet is.


Természetesen csak adatkapcsolattal működik megfelelően és pontosan az alkalmazás, ekkora áldozatot minden focirajongónak hoznia kell azért, hogy jól értesült legyen a futball világában. Ami nem feltétlenül derül ki első ránézésre az appról, az az, hogy nem "csak" meccsek eredményei böngészhetőek, hanem a bajnokságok állásai, a góllövőlisták éllovasai, illetve a bajnokságokhoz tartozó hírek is. Illetve könnyen hátrasorolhatjuk azokat a sorozatokat, amelyek nem érdekesek a számunkra - én például a francia bajnokság eredményeit már hónapok óta nem láttam. És jó is ez így.


Rengeteg olyan tulajdonsága van még ezeken kívül a ScoreMobile FC-nek, amik nagyon jól jöhetnek egy igazi rajongónak. Ilyen például a kívánt meccs bejegyzése a telefon naptárába (két gombnyomással), az oddsok kijelzése (aminek még a kijelzési módja is változtatható), illetve a meccsek közbeni értesítések beállítása. Itt többféle opciót is elérhető, pl. hogy meccs kezdetnél/végénél, góloknál, szoros eredménynél, esetleg piros lapnál jelezzen az app. Persze nem olyan pontos, mintha élőben néznénk a kedvenc csapatunkat, de amennyiben épp más elfoglaltságunk akad, vagy (ami sajnos nem ritka) nem közvetíti olyan csatorna amin követni lehet...nos olyankor tökéletesen teljesít.

A fontosabb meccseknél ennél többet is kapunk, az egész mérkőzés írásos közvetítését. Tudom, így nem hangzik túl izgalmasan, de én egy-két közvetítés közben lemartam az arcom annyira izgultam még olvasás közben is. Azt már el sem tudom képzelni, hogy néhány elvakult tippmix játékos mekkora hasznát veheti ennek az alkalmazásnak. Nem utolsósorban az ingyenes alkalmazás mellé egy widgetet is kapunk, amin gyorsan elérhetőek a nagyobb bajnokságok eredményei.




Azt nem merném kijelenteni, hogy toronymagasan a legjobb a kategóriájában a ScoreMobile FC. Aki úgy érzi, hogy valami hiányzik belőle, vagy éppen túl sok funkciója annak érdemes megnézni a közvetlen vetélytársakat (pl. a Soccer Livescores, a Soccer Scores - FotMob és a LiveScore is kiváló app).

De elsősorban természetesen azt javaslom, hogy töltsétek le a ScoreMobile FC-t az alábbi linken és próbáljátok ki:



Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése