2012. jan. 9.

SoulCraft THD - Nyílt Béta

Az androidos játékok száma egyre csak nő, és az új év beköszöntével a megjelenések száma nem hogy lassult volna, inkább a kétszeresére nőtt. A nagy játékdömping során most a THD új játékot harangozott be. Íme a Soulcraft.



A sztori egyszerű. Az emberek kutatásaiknak köszönhetően, közel állnak ahhoz, hogy megtalálják az örök élet kulcsát. Az angyalok és démonok azonban koránt sem szeretnék, hogy ez megtörténjen, így elindulnak, hogy megakadályozzák az emberiség halhatatlanságát. Ennél a pontnál csatlakozunk be a történetbe, felvéve a harcot a különböző lényekkel, attól függően, melyik oldalra állunk. A bétában egyenlőre csak az Angyalok seregeibe csatlakozhatunk, de hamarosan a Sötét erők soraiban is elfoglalhatjuk helyünket.



A megjelenés igazán lenyűgöző, nem? A játék a hangulatot felfokozva valós helyszínekkel operál. Bejárhatjuk Hamburg, Velence, New York, Tokyo, Washington utcáit valamint a gyártó további városokat is tartogat még számunkra. Különleges képességeinket és varázslatainkat az 5 játékmód során kamatoztathatjuk (run, arena, hellgate, crystal defense, boss fight.), ami valljuk be rengeteg lehetőséggel kecsegtet.


A legjobb az egészben, hogy minden Tegra grafikus processzorral felszerelt készülék ingyen töltheti le a Bétát, az Android Market, Tegra Zone szekciójából. Ne habozzatok, próbáljátok ki minél többen és osszátok meg ötleteiteket ti is a gyártóval.



Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése