2012. jan. 10.

Megérkezett a nagy testvér, a Vodafone Smart Tab 10

A nemrégen bemutatott Vodafone Smart Tab 7 után nem kellett sokat várni a szolgáltató legújabb sajátmárkás táblagépére, a 10 hüvelykes kijelzővel bíró Vodafone Smart Tab 10-re sem.


Vodafone első sajátmárkás táblagépe, a Smart Tab 7 hamar megnyerte a vásárlók szívét, ezért nem is volt kérdéses a nagy testvér, a Vodafone Smart Tab 10 érkezése. Az új készülék elődjéhez hasonlóan minden igényt kielégít, legyen szó akár irodai, akár szórakozást szolgáló funkciókról. A gyorsaságot egy 1,2 gigahertzes kétmagos processzor biztosítja, melyhez 16 GB-os tárhely párosul, ami Micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető.

A táblagép Android 3.2 operációs rendszerrel rendelkezik, amely támogatja az Adobe Flash és HTML5 technológiákat, így a weboldalakba integrált multimédiás tartalmak csorbítatlanul élvezhetők.

A Vodafone Smart Tab 10 a virtuális billentyűzeten történő gépelést megkönnyítő Swype funkcióval is bír, a beépített GPS és a Google Maps segítségével pedig a felhasználók garantáltan megtalálják a legeldugottabb úticélokat is. A tervezők a kiváló belső mellett a külsőre is nagy hangsúlyt fektettek, hiszen az igényes kidolgozáshoz kényelmes fogás és csúszásmentes hátlap is párosul.


Richard Sherwood, a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta: „Az elmúlt hónapokban növekvő érdeklődés mutatkozik a táblagépek iránt, mivel egyre többen fedezik fel a használatukban rejlő előnyöket, legyen szó akár a könnyű hordozhatóságról, akár a kényelmes internetezésről. Sajátmárkás készülékeinkkel nem titkolt célunk, hogy a felső kategóriás szolgáltatásokat megfizethető áron tegyük elérhetővé ügyfeleink számára. Mivel a Vodafone Smart Tab 7 decemberi bevezetésének sikere minden várakozásunkat felülmúlta, nagyon boldogok vagyunk, hogy mostanra már a Vodafone Smart Tab 10-et is bemutathatjuk ügyfeleinknek.”

A Vodafone Smart Tab 10 már 19 900 forintért elvihető a Tablet MobilNet 14 tarifacsomagra vállalt kétéves, határozott idejű szerződés esetén. A tarifacsomag
havidíja 7 990 Ft, amelyhez január végéig dupla, azaz 8 GB adatforgalom tartozik.


A Vodafone Smart Tab 10 fő jellemzői:
  • 10 hüvelykes, WXGA 1280x800 pixeles felbontású kijelző.
  • Kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm processzor.
  • Gyors internet-elérés, a WiFi mellett a beépített 3G/HSDPA modemmel 14,4 Mbit/s elméleti maximális letöltési és 5,76 Mbit/s feltöltési sebességre képes.
  • Nagy felbontású fotózás és HD videofelvétel a 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerákkal.
  • A HDMI kimenettel rendelkező táblagép TV-hez csatlakoztatható, így a nagyképernyős játékon kívül a HD videofelvételek és képek is megtekinthetők.
  • A készülékben egy 6800 mAh teljesítményű akkumulátor teljesít szolgálatot.
  • 16 GB belső memória, amely 32 GB-ra bővíthető.
  • Tömege mindössze 672 g.
Vodafone sajtóanyag
Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én megvettem 1 hete,és nekem nagyon bejön az akkuja kapacitását illetően rejtély hogy mekkora,és kb. 6 óra alatt lemerül.
Kisebb javítás remélem hamarosan lesz mert néha gondol egyet és nem reagál a billentyűzetre és akkor ki kell kapcsolni vagy gondol egyet és kikapcsol magától. Amikor előveszem akkor bekapcsolom és látom hogy kéri a pint akkor újra indul.

Névtelen írta...

Nekem is ez problémám magától kikapcsol és kéri a pin kódot.

Megjegyzés küldése