2012. jan. 10.

CES 2012 | Lenovo K91 - TV az Ice Cream Sandwich Erejével


A Lenovo igazán bekeményít a 2012-es CES során. A tegnapi nap folyamán bemutattuk az IdeaPad S2-t és a LePhone S2-t. Most pedig újabb termékkel gazdagította a gyártó a palettát. Itt a Lenovo K91.



Lássuk mivel is kecsegtet a kínai cég. Az első Android 4.0-ás rendszert alkalmazó 55"-es IPS LED televízió pontos specifikációjáról egyenlőre keveset tudni lévén, hogy külsős céggel gyártatják le a TV panelt és csak az Android rendszer finomítására fókuszálnak. Ennek kihasználására egy 1,5 GHz Qualcomm 8060 Snapdragon processzort, 5 megapixeles beépített kamerát, 1 GB RAM-ot illetve 8 GB belső tárhelyet állítanak csatasorba. A gyártó külön kihangsúlyozta, nem egy újabb Google TV-vel lesz dolgunk, ez lesz AZ Android TV. A munkálatok tudatában nyilvánvaló, hogy a Lenovo nagy erőkkel dolgozik azon, hogy tökéletesítse az Android 4.0-ás rendszerét és az ahhoz tartozó UI-t. A rengeteg internetes tartalom kezelése mellett a játékosokra is gondoltak, így a leendő vásárlók a dobozban egy játékvezérlőt is találnak, természetesen a kor követelményeinek megfelelően vezeték nélküli kivitelezésben. Külön érdemes megjegyezni, hogy a készülék képes az arcfelismerésre, s a távirányítóba épített mikrofon segítségével a hangvezérlés is adott.













A megjelenés a The Verge információi szerint először Kínában esedékes valamikor ez év Áprilisában. Árakról egyenlőre nincs információ.

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

1 megjegyzés:

Superbad írta...

Hiányolom a hátlapi kamerát! ;))

Megjegyzés küldése