2012. jan. 5.

CES 2012 | Két megfizethető Motorola érkezik tavasszal



A CES (Consumer Electronics Show) közeledtével sorra jelentik be a gyártók - jó érzékkel - új készülékeiket. Ezúttal, részben a Google érdekeltségébe tartozó Motorola örvendezteti meg, többek között európai vásárlóit is.


A szóban forgó Motoluxe és Defy Mini belépő szintű, árbarát készülékek Motoswitch felhasználói felülettel. A Motoblur-höz képest ez az újítás jobban fókuszál a tulajdonos szociális tevékenységeire - ezzel is egyértelműen megcélozva a fiatalabb, kevésbé "kocka" jövőbeli droid vásárlókat. 

A kisebb készülék a Defy Mini, ami külső tulajdonságaiban hasonlít a SonyEricsson legújabb játékszerére, az Xperia Active-ra. Por- és vízálló, valamint egy karcolódásmentes Gorilla Glass üveggel van felszerelve, így kiváló választás lehet az igazán aktív életet élőknek. A képernyő nagysága nem kiemelkedő, viszont üzemideje dicsérendő. Az kijelző oldalán lévő plusz VGA kamera, pedig szinte kötelező egy olyan telefonnak, amely szociális életünket szeretné uralni, így innen sem hiányozhat.

A megkapóbb Motoluxe 4 inches kijelzővel és 8 MP kamerával lesz kapható (illetve plusz egy VGA-val elől). A valószínűleg nagyobb figyelmet kapó droid akkumulátora kevesebb ideig fogja bírni hasonló felhasználással, viszont cserébe egy kellemesebb külsőt, csinosabb házat kapunk.

Mindkét telefon Android 2.3-as operációs rendszerrel (Gingerbread) érkezik Európába 2012 tavaszán. Magyarországi specifikációkról természetesen még nincsenek hírek.


Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése