2012. jan. 2.

Egy klikkes root a HTC Super Tool segítségével

Érthető módon sokan félnek attól, hogy belepiszkáljanak telefonjuk legmélyebb beállításaiba. Azon kívül, hogy garanciavesztést okozhat, annak az esélye is fent áll, hogy "téglásítjuk" kedvencünket. A legújabb kis eszközt "frigid" nevezetű XDA felhasználó hozta létre, hogy megkönnyítse a HTC tulajdonosok számára ezt az ijesztő folyamatot.


Mivel az említett fejlesztő saját készüléke egy HTC Evo Design 4G, ez az a telefon, amin többen is jelentették, hogy jól működik a Super Tool. Azóta a bátrabb felhasználók jelezték, hogy többek között az Inspire, Sensation, Incredible és a Wildfire S fantázianevű HTC-ken is működőképes.

Ha ez még nem lenne elég: ez a kis szoftver képes lesikálni a Sense felületét is, amely sokak számára nagy terhet jelent (főleg az elfoglalt tárhely tekintetében). 

Az egy klikkes root sem ajánlott azonban bárkinek, és itt is felhívom mindenki figyelmét arra, hogy csak saját felelősségre és a linken túl található teljes leírás betartásával root-olja a készülékét! Az már egyáltalán nem is ajánlatos, hogy eddig a hozzászólásokban nem jelentett eszközzel próbálja ki bárki is (azonban ha mégis megteszi, várjuk a visszajelzését). Az eddig ismert megoldások közül, ez mindenképpen az egyik legegyszerűbbnek tűnik.



Forrás: The Verge

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wildfire S-en nem működik. (gsm-esen)

Unknown írta...

Köszi, hogy jelezted! Ha XDA-n fent vagy, esetleg oda is felírhatod, hogy más ne induljon neki feleslegesen.

eat this! írta...

Fontos infó kimaradt. Ez tényleg könnyen rootol és nem is ezzel van a baj. Hanem hogy csak S-OFF-os telefonokat lehet ezzel rootolni. Szóval ha valakinek S-ON, az ezzel nincs megsegítve. ( pl én, aki a T-nél vette a WFSt :)

Mi WFS tulajok az S-OFFolásra várunk, vagyis reménykedünk benne.

Unknown írta...

@eatthis! Ahogy írtam is, a teljes leírást el kell olvasni. De természetesen igazad van, eddig arról szóltak a beszámolók, hogy csak S-OFF-os készülékekkel működik.
Ha esetleg tudunk rá megoldást, megpróbálunk gyors beszámolni róla.

eat this! írta...

Csak azért írtam le az s-on/off-os kommentet, mert sok helyen olvastam már én is, mindig egyre frissebb hírek jelennek meg, hogy most már tényleg lehet rootolni meg stb.
Csak fel akartam hívni a figyelmet a többi HTC-s számára, hogy sajnos ez még mindig nem AZ a megoldás amire a többség vár. :)

Shokk írta...

DHD-ra még mindig keresek valami "egyszerű" megoldást ami működik is és vissza is lehet csinálni, hogy ne veszítsek gart. Nem kell nekem cska egy mezei Root.

Névtelen írta...

Èn sima Desire re keresek valami ilyen egyszerű megoldast. ha netàn valaki tudna az nagyon megkösszönèm. e-mailben.
swiftyx494x@gmail.com

Unknown írta...

@Shokk: a HD-val nem vagyok tisztában sajnos.

@névtelen: Desire-ben viszont otthonosan mozgok. Egy kicsit próbálok kutakodni és küldök e-mailt, ha jutottam valamire.

Névtelen írta...

HTC Desire Hd-re van egyszerű megoldás:
Advanced Ace Hack Kit a neve.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1259821

Névtelen írta...

Wildfire S S-on (Telenoros) permanent root megy vele.

Igaz én végigcsináltam a HTCDEV.Com-on a bootloader unlock metódust.

Üdv,

Balázs

Névtelen írta...

Van esetleg valakinek ötlete a proci túlhúzásra HTC-n ROM csere nélkül?

Megjegyzés küldése