2012. jan. 11.

CES 2012 | Motorola DROiD RAZR MAXX

Az okostelefonok jelenlegi dobógósai a Galaxy Nexus és a Motorola DROiD RAZR. A versenynek azonban továbbra sincs vége, a Motorola emberei most a MAXXimumra emelik a mércét.



A novemberben bemutatott DROiD RAZR, mely már itthon a Telenor üzleteiben is kapható, remek fogadtatással startolt, s ezen felbuzdulva a gyártó emberei egy minden eddigi teljesítményt felülmúló telefont adnak a leendő vásárlók kezébe. A megjelenésekor a legvékonyabb okostelefonként jelzett telefon, hogy ezt tartani tudja kénytelen volt az akkumulátor cseréjének lehetőségét megvonni a felhasználóktól. Mivel napjainkban már külföldön alapszolgáltatás a 4G és hamarosan nálunk is egyre nagyobb mértékben kezd el terjedni a szolgáltatás, indokolttá vált, hogy kiküszöböljék az akkumulátor energiájának felhasználása okán felmerülő gyors lemerülést.


Most azt gondolhatnánk végre cserélhető az akksi, de nem. A motorola inkább úgy döntött leveszi a terhet vállunkról s megnöveli annak erejét 3.300 mAh-re, azaz az eredeti érték kétszeresére. Az akkumulátor növekedésével azonban a karcsúságából is vesztett a készülék. 7.3 mm helyett 8.99 mm-re hízott az új RAZR. Valamit valamiért szoktuk volt mondani. Egy biztos, ha minket kérdeztek ennyit megér egy kis plusz energia :)

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése