2011. dec. 16.

SummitX Snowboarding - Deszkára fel!



Napvilágot látott az eddigi egyik legszebb HD felbontással rendelkező játék, mellyel a készítők elsősorban a télisportok szerelmeseit célozták meg. SummitX Snowboarding - Deszkára fel!




A Com2uS fejlesztői most valóban kitettek magukért, hiszen a napokban debütált legújabb játékuk valóban izgalmasra és látványosra sikeredett. A SummitX Snowboarding-ban 36 különféle pályán kell megküzdenünk ellenfeleinkkel, melyet az nagyszerű 3D-s grafika és a kifinomult irányítási rendszer tesz egyedivé. Ha ez nem lenne elég akkor karakterünket is teljes mértékben személyre szabhatjuk, hiszen több mint 10 deszkából választhatjuk ki a nekünk tetszőt, a jó hangulatban való csúszásért pedig a 20 különböző rock szám felel majd. 


A játék lite verziója ingyenes, azonban ebbe a változatban termesztetésen nem érthető el az összes funkció. Amennyiben kiszeretnénk használni a játék nyújtotta összes lehetőséget, akkor ezt könnyen megtehetjük az alkalmazáson belüli fizetési módnak köszönhetően, hiszen 4.99 dollárért, azaz körülbelül 1200 Ft-ért pillanatokon belül magunkévá tudhatjuk a SummitX Snowboarding teljes verzióját.




Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Letöltés:

http://www.filesonic.com/file/4246711744

Megjegyzés küldése