2011. dec. 15.

[Letöltés] Android Market 3.4.4. frissítésA Google bármilyen nagyobb bejelentés nélkül elkezdte a frissíteni saját vásárterét a legújabb verzióra. Amennyiben türelmetlenek vagytok a változásokat illetően, nálunk is beszerezhetitek az apk-t.


A legfontosabb változás a frissítés érkeztével a Market teljesítmények gyorsulása (akár régebbi készülékeken is), emellett az új alkalmazások parancsikonjai helyett mostantól a widgeteiket lehet automatikusan kitetetni a kezdőképernyőre minden telepítés után. Ám ez az opció egyelőre nem működik megfelelően (sejthetően azért, mert ICS-re optimalzálták).

Emellett kisebb látványbeli különbségeket is észrevenni, amiket inkább "simításoknak" érdemes nevezni (pl.: a videók immár megjelennek a megjelenített képekkel egy sorban). 
Ha másért nem is, az érezhető gyorsulás miatt mindenképpen érdemes várni erre a frissítésre (esetleg azonnal letölteni). Amennyiben most szeretnétek használni, ne felejtsétek el engedélyezni az alkalmazások telepítését ismeretlen forrásokból.


Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi szépen nagyon jó :) csillag: 5 *****

barcaxavi írta...

Egészségedre :)

Névtelen írta...

hogyan kell telepiteni?:o

Névtelen írta...

nem tudom telepiteni!sajnos.

Névtelen írta...

hol lehet le tölteni??? nekem azt az iLivid szart kezdi el mindíg :SSS

Névtelen írta...

Ez egy nagy szar !

kriszti írta...

Ez egy nagy szar

Megjegyzés küldése