2011. dec. 21.

Két napig ingyenes a Duke Nukem Episode 1 a Marketen!

A kilencvenes évek egyik legnagyobb fenegyereke már régóta a disznók és űrlények seregeit öldökli az Androidos rendszeren is. Ha eddig sajnáltad rá a pénzt, most itt az ideje, hogy besegíts neki a harcban.



A 3 részes játék első epizódja a mai és a holnapi napon mindneki számára ingyenesen érhető el az Android Market felületéről. Sajnos a 2. és 3. rész továbbra is $0.99-ért váráolható meg. Ha jól sejtjük, azonban az akció hamarosan folytatódik, így ha elég szemfülesek leszünk, mind a 3 részt ingyen kaparinthatjuk meg.

Előző cikkünkből:

Duke Nukem 3D visszatért, ugyanis a MachineWorks fejlesztőcsapatnak sikerült portolnia az eredeti PC-s változatot immáron az Android rendszerre is! A zöld robotos verzió mindhárom epizódot tartalmazza, az utolsó kettő azonban nem ingyenes, 1-1 dollárt kell értük fizetnünk, s természetesen magáért az alapjátékért is. A Duke Nukem 3D a nagyobb felbontású tableteket is támogatja, így senki nem marad ki a darálásból, emellett az SD kártyára is telepíthető, amivel temérdek tárhelyet spórolunk meg készülékünkön.






Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése