2011. dec. 1.

Gyorshír: Közeleg a CyanogenMod 9 kiadása



Még nemrégen érkezett a hír, hogy a CM fejlesztői elkezdtek dolgozni az ICS funkcióinak beépítésén, az XDA-developers fórumain máris található egy ROM, ami kisebb hiányosságokkal már jól működik a Google Nexus One-on.


A működésképtelen funkciók közé tartozik többek között a kamera és az USB használata, valamint a screenshotok készítése is. Mivel a  ROM egyelőre alfa stádiumban van, teljesen elfogadható, hogy nem  kompletten működőképes. A hír elsősorban azoknak lehet örömteli, akik nagyon szerették volna tudni, vajon hogyan haladnak a munkával, a mindig középpontban lévő CyanogenMod készítői.

A Nexuson használt CM9 elődről, a videót itt megnézhetitek, illetve itt találjátok az említett fórumot, amin először megjelent a TexasIce Cream Sandwich-nek keresztelt ROM.



Kapcsolódó cikkek:

CyanogenMod 9 (Android 4.0)
Gyorshír - Elindult a CM9 fejlesztése

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Engem nem is az érdekelne, hogy fut-e, hanem hogy mennyire élvezhetően fut. Egy P3-asra 512 Mega RAM-mal is fel lehet tenni a Windows Vista-t (saját tapasztalat) de teljesen használhatatlan sebességgel fut. Szóval egy régebbi készüléken milyen élményt lehet vajon elérni majd vele? Mondjuk egy X10i-n, vagy Nexus One-on lesz-e olyan használható, mint a GB, vagy csak érdekességnek lehet feltenni.

Unknown írta...

Azért a CM-nél értik a dolgukat a fejlesztők és nem fognak félmunkát végezni szerintem. Ha egy vas nem bírja el az ICS alapú CM9-et, akkor nem erőltetik és nem adják ki hivatalosan. Persze lehet kivenni belőle dolgokat, hogy egy kicsit gördülékenyebb legyen, de az már csak nem az igazi...
Hidd el, én is nagyon kíváncsi vagyok már rá. Nekem egy Desire-em van, és alig várom, hogy ICS-ben pompázzon :)

Megjegyzés küldése