2011. dec. 13.

Frissült a Skype Androidos alkalmazása

A lényegre törő cím mindent elárul. Fontos frissítést kapott a világ talán legkedveltebb internet alapú kommunikációs programja. Ugyanis, nem csak a szokásos bugfix érkezett, hanem remek újításokat is kapott az applikáció.




Ahogy terjednek az okostelefonok, a felhasználók igénye is nő. Egyre inkább elvárjuk, hogy egy telefonunkra írt alkalmazás tudja mindazon funkciókat, melyeket számítógépünkön megszokott variánsa gond nélkül végrehajt. A Skype-os srácok is ezen a vonalon indulhattak el, ugyanis amellett, hogy feldobták kicsit a régi dizájnt, ismerős, ám a droidos szolgáltatásaik repertoárjából eddig hiányzó funkciókat is hozzáadtak a programhoz. Így mostantól lehetőség van a beszélgetések alatt videók, képek és egyéb fájlok küldésére. 


Ezen felül javítottak a hanghívások minőségén és a Tegra2-es gépek videózási képességein is hegesztettek egy picit. Végül egy nem túl nagy, de mégis hasznos újítás került még be: a felület újítása keretében a bejelentkezési oldal is rekonstruálódott és most már elérhető a automatikus bejelentkezés funkció.
A program frissíthető marketről, aki pedig eddig még nem szerezte be, a mostani újítások után bátran tehet egy próbát.

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése