2011. dec. 16.

Facebook Timeline - Mostantól Androidon is!


A Facebook eddigi legjelentősebb újítása a Timeline, mostantól a mobileszközökön is elérhető, ugyanis az alkalmazás aktuális frissítése a számos újítás mellett már ezt a funkciót is tartalmazza.


"A Timeline érdekessége, hogy bizonyos eseményeket akkor is megjelenít, ha azokat a felhasználó elrejtette vagy törölte a faláról, ami újabb bizonyíték arra, amit eddig is lehetett tudni: a Facebook nem felejt. Szerencsére az igazán kínos emlékekről egyenként el lehet dönteni, hogy szerepeljenek-e a Timeline-ban, vagy sem: el lehet őket rejteni, ki lehet őket törölni, meg lehet változtatni a dátumukat, és meg lehet adni az események helyszínét. A megszüntetett kapcsolatokat, válásokat viszont a Facebook jó érzékkel eleve kihagyja a Timeline-ból." - Index.hu 

Az 1.8.1-es verziószámú frissítés számos újdonságot hozott a felhasználóknak, azonban a legjelentősebb funkció a szóban forgó Timeline. További jó hír, hogy mostantól az ismerősök, az oldalak, a csoportok, az alkalmazások és rengeteg egyéb dolog keresése is sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált, emellett az app képnézegetőjét is sikerült továbbfejleszteni a készítőknek. A játékok szerelmeseiről se feledkeztek meg, ugyanis kedvenc alkalmazásukhoz mostantól bárhol, bármikor hozzáférhetnek mobileszközükön keresztül is.





Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése