2011. dec. 19.

EA Store játékok a Marketen - Dead Space, Plants vs. Zombies, Peggle, Monopoly


A hardcore android játékosok már bizonyára rég megtalálták a játékokat az internet legmélyebb bugyraiban, melyeket most az EA saját bolthálózatán kívül az Android Market berkeibe is szabadon engedett. Akiknek pedig ez idáig nem sikerült közelebbről szemügyre vennie a nagy címeket, most adunk egy kis betekintést. Lássuk mivel kecsegtet az EA a pénzünkért.


Peggle




A PopCap által fémjelzett program egy már jól bevált játékra épül. Ha emlékeztek még a játéktermi Bubble Bobble játékra bizonyára könnyen el fogtok boldogulni a Peggle-el is. 55+40 pályán keresztül kell majd kis agyúnkkal minél pontosabban célozni, annak érdekében, hogy minden narancssárga színű golyót eltaláljunk a képernyőn. A történet előrehaladtával különböző speciális ágyútöltelékeket is kapunk, melyek segítségével akár több célpontot is képesek leszünk lerombolni, további bónuszpontokkal gyarapítva eredményeinket. A játékban több karakter is szerepel, akik egyedi pályaszerkezeteket tudhatnak magukénak. A játék számtalanszor újrajátszható s a többjátékos üzemmódnak köszönhetően, igazi versenyek alakulhatnak ki a barátok között. A jelenleg 724 Ft-os áron kapható Peggle főként a casual játékosoknak szól, így az Android érintőképernyőjén már jártas felhasználókon kívül a kezdők is könnyen boldogulhatnak.

                                                                   Peggle Letöltés




Monopoly




A név hallatán bizonyára már mindenki tudja miről is lesz szó. Ha mégsem, gondoljunk a Gazdálkodj Okosanra, képzeljük el egy érintőképernyős felületen s máris megkapjuk a Monopoly Androidos verzióját. A két fentebb említett táblajátékhoz hasonlóan, az Androidos verzióban is vagyonunk gyarapítása a cél. Ezt telkek, közművek, házak, szállodák vásárlásával tehetjük meg, illetve a szerencsekártyák nyereményeit megkaparintva igazi Rockefellernek érezhetjük magunkat a játék hevében. A táblajátékot az nyeri, aki a legtöbb pénzt képes megkaparintani ezzel kiszorítva az ellenfeleit a piacról. A három nehézségi mód és a multiplayer mindenki számára meggondolandóvá teheti, hogy több ezer forintot költsön-e a bolti táblás verzióra vagy csupán 1200 Ft-ot kifizetve a telefonján vagy tabletjén futtassa a játékot.

                                                                  Monopoly Letöltés




Plants vs. Zombies



Egyik kedvenc játékunk érkezett most az Android Market-re és ezt az egész szerkesztőség nevében mondhatom. A PopCap eddigi legsikeresebb játéka (amit az EA szorgos kezei gyorsan fel is vásároltak) a Tower Defense játékok műfaj megreformáló darabjának tekinthető. A játék során nem más a feladatunk, mint kertünket beültetve különböző képességű növényekkel, visszatartsuk a zombik hadát, akik a kobakunk tartalmára éheznek. A játék változatosságát a más adottságú pályák és napszakok (éjszaka, nappal, vizes, ködös stb.) mellett a rendkívül széles skálán mozgó növények és a speciális felszereltségű (vödör, szúnyogháló ajtó, delfin) szörnyek által sikerült elérnie a fejlesztőknek. A sztori móddal egy időben egy kis kertet is ápolgathatunk egy mini játék során, s ha jól csináljuk újabb növényekkel gazdagodhatunk melyeket felhasználhatunk a küldetéseknél. A játék során minden napfénybe kerül, így sose felejtsünk el elegendő mennyiségű napraforgót ültetni, majd összegyűjteni az általuk terlmelt kis napsugarakat. A Plants vs. Zombies 730 forintért vásárolható meg a Marketről. Higgyétek el megéri :)

                                                                   Plants vs. Zombies




Dead Space



Végre elérkeztünk személyes kedvencemhez. Xbox 360 és PC játékosok már ismerhetik a Visceral Games által gondozott Dead Space sorozatot. A sci-fi horror kategóriába sorolható játék az utóbbi évek egyik legborzongatóbb élményét nyújtja. A történet során Isaac Clarke bőrében kell az Ishimura bányász űrhajó fedélzetén rendet tennünk, a hajót ellepő idegen Nechromorphok között. Ez a különböző fegyverek mint a Plazmavágó, a Plazmafűrész és a további 3 fegyver használatával sem lesz olyan egyszerű mint azt képzeljük. Sokszor a logikai fejtörők is utunkba kerülnek, s olykor a puszta lőfegyvereken kívül a telekinézis és a sztázis modul (objektum lassító) lesz a leghatékonyabb eszköz a kezünkben. A Dead Space Android hűen a PC és az Xbox 360-on megjelenő társaihoz minőségi grafikával és hangokkal dolgozik, az optimalizáltságnak köszönhetően pedig, akár egy főzött ROM-mal működő ZTE Blade-en is gond nélkül elfut. A Resident Evil és a Silent Hill széria szerelmeseinek mindenképp érdemes kipróbálni a programot, mely most 1630 Ft-os áron tölthető le az Android Market felületéről.

                                                                   Dead Space Letöltés




Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése