2011. nov. 14.

SuperRope Letöltés Indul! - iOS után Androidon is


Növekvő tendenciát mutat az a jelenség, hogy az iOS-en befutott játékok portolásra kerülnek és némi optimalizálás után az Android rendszeren is megmérettethetik tudásukat a vállalkozó kedvűek. Megtörtént ez már a Cut the Rope, a Guerilla Bob esetében, s most a SuperRope is csatlakozik a sikertörténeteket elkönyvelő programok közé.




A Craneballs Studios tehát úgy döntött az Android rendszeren is kipróbálja magát. A SuperRope kategorizálása viszonylag egyszerű, ha simerjük a Mega Jump nevű ugrabugra játékot. Mindkét játék célja, hogy minél magasabbra jutva gyűjtsünk különböző tárgyakat. A Market-en most debütáló játék esetében, köteleken kell egyre feljebb másznunk s elkerülnünk az életünkre törő aprócska lényeket, miközben felmarkoljuk az értékes érméket, drágaköveket.



Legfontosabb jellemzők:
  • Váltakozó karakterek: A történet Pigger a malac irányitásával kezdődik s a szinteken előrehaladva a későbbiekben csatlakozik hozzánk Hede a sündisznó, Mouser a kisegér, Mr. Sausage a nagyra nőtt kolbász és nem utolsó sorban Birdoo a papagály.
  • 5 különböző világ: A karakterek megjelenésével egyidőben, újfajta pálya megjelenéseket kapunk. Green Hills után Purple Hills, Blue Technicus, Middle Land és a Cosmos területeit ugrálhatjuk végig.
  • 3 nehézségi fokozat: ha túl könnyűnek vagy túl nehéznek éreznénk a pályákat bármikor válthatunk a Könnyű, Közepes, Nehéz fokotarok között. A különbségeket könnyen észrevesszük majd mivel minél nehezebbre állítjuk a játékot annál több csapda keseríti meg karaktereink életét.
  • Funky Store: Összegyűjtve az érméket és "Funky Star"-okat, különböző fejlesztéseket vásárolhatunk karaktereinknek, akik ezáltal hatékonyabban vehetik fel a versenyt az idő és a csapdák szorításával szemben. In-app vásárlás segítségével bármikor megvásárolhatjuk valódi pénzért a kiegészítéseket.
  • OpenFeint: A beépített OpenFeint támogatással bármikor megoszthatjuk eredményeinket barátainkkal. 
Mint láthatjátok a játék igazán egyszerű. Nem fog agyban túlságosan megmozgatni minket, de arra, hogy elüssük a hosszú várakozások unalmát épp megfelel. Szerencsére a játék a freemium kategóriát erősíti, ami azt jelenti semmi sem fizetős csupán az extra tartalmak, melyeket egy kicsit nagyobb kitartással is megszerezhetünk.

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése