2011. dec. 28.

Mixerek és Bártenderek figyelem - Itt a Magyar nyelvű Cocktail Flow


A minap egy baráti beszélgetés közepette, azon gondolkoztunk barátainkkal, hogy vajon van-e koktél készítő alkalmazás. Rögvest rákerestünk a neten, s pár oldal átböngészése után rátaláltunk arra, ami mostantól egyik nélkülözhetetlen kelléke lesz a házibuliknak. Ismerkedjetek meg a Magyar nyelvű Cocktail Flow-val.


Az alkoholos tartalmú italoknak igazi kultúrája van. Értékeljük a minél idősebb borokat, szeretjük a finom söröket s már már igazi kompozíciót látunk összeállni egy-egy koktél elkészítésekor. Hála ennek a remek programnak, mi is kipróbálhatjuk, milyen is lehet az éjszakai élet a bárpult másik oldalán, koktélokat kevergetve. Persze mindezt a konyhában vagy a nappaliban ügyetlenül, de lelkes kitartással idővel igazi mestereivé válhatunk a dolognak.


Indítást követően a képernyőn megjelennek a különböző italok. Miután kiválasztottuk szájízünk szerint a legmegfelelőbbet a program máris megosztja velünk milyen hozzávalók szükségesek az elkészítéshez és az összeállítás pontos menetét is ismerteti velünk. A "Shopping" menüpontnak köszönhetően, új koktélokkal is megismerkedhetünk, bővítve ezzel is tudásunkat a koktélok világáról. A különböző letölthető Pakkok (Packages), új italokat és recepteket tartalmaznak, melyek a már meglévő hozzávalókat is felhasználják a továbbiakban. Összesen 30 további italt szerezhetünk be kifizetve a Premium csomag $0.99-os árát. A fejlesztők oldalukon közreadták, hogy a későbbiekben további csomagokat is feltöltenek a szoftverhez.


A program telefonokon és tableteken egyaránt elérhető, de míg a telefonosok számára ingyenes a program sajnos a tableteseknek $2.99-t kell fizetniük. Vigasztalásul, viszont a tabletesek alapból megkapják az összes prémium tartalmat.



Ha szereted a különleges italokat, vagy csak megakarod lepni vendégeidet néhány új ízzel, azonnal letöltheted a programot az alábbi linkek egyikén:




Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése