2011. nov. 5.

Jambox - Zene füleinknek

Elérhető a T-mobile kínálatában a kiváló hifi-hangzást biztosító, impozáns külsejű intelligens vezeték nélküli kihangosító-készülék a Jambox, amely legkülönfélébb zenék, filmek, játékok élvezetét növelő hanghatás létrehozására, vagy akár konferenciabeszélgetések kényelmesebbé tételére szolgál.

 
Az apró méretű és rendkívül könnyű, alig 35 dekagrammos Jambox könnyedén hordozható, és vezeték nélkül is kristálytiszta hangzást biztosít: jelentősen növeli a zenehallgatás vagy a játékok élményét, hisz életre keltheti akár a lábdob dübörgését vagy az autós üldözések fékcsikorgását.

Az innovatív hangszórótölcséreknek és a beépített mélysugárzónak köszönhetően a magas és mély hangok egyaránt kiválóan szólalnak meg. A készülék a beépített mikrofon segítségével a konferenciabeszélgetéseknek, video-telefonálásoknak is hasznos kelléke lehet. A feltöltött akkumulátor akár 10 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé, így a Jambox egész nap biztosítani tudja a különleges hangélményt.


Az apró - 151 x 57 x 40 milliméteres - készülék érdekessége, hogy minden bekapcsolással egyre okosabb lesz: a szinkronizálás után automatikusan szoftverfrissítéseket végez. (Használata adatforgalmat generál, amely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.) A beépített elektronika e mellett azt is lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlése szerint alakíthassa a Jambox testre szabását.


Az intelligens vezeték nélküli készülék rendkívül sokoldalúan használható bármilyen Bluetooth alapú hangátvitelt támogató eszközzel, és a számítógépek, tabletek-nek is hasznos kiegészítője lehet.

A Jambox okos tulajdonságai mellett az sem elhanyagolható, hogy - a rozsdamentes acélból készült belső váz és a gumírozott védőborításnak köszönhetően - rendkívül strapabíró és külseje is impozáns.


A T-Mobile sajtóközleménye nyomán

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése