2011. nov. 20.

Gyorshír: Az első működő Ice Cream Sandwich ROM Nexus S-re


Még egy hét sem telt el azóta, hogy az Android Open-Source Project egyik tagja bejelentette: nyilvánosságra hozzák az Android 4.0 forráskódját, az xda-developers egyik fórumán már le is tölthető az első működő ROM.


Ez a ROM egyelőre csak Nexus S-re telepíthető, de még arra sem ajánlott, csak power usereknek. A visszajelzések alapján kisebb hibákkal működik, az USB kapcsolattal és a Wifivel adódnak elenyésző problémák. A hír érdekessége, hogy egy olyan xda felhasználó készítette ezt a ROM-ot, akinek ez volt az első posztja.
Szóval, kedves Kwiboo: Üdv az xda-n, sok sikert a további munkádhoz!

A szóban forgó threadet itt találjátok: [ROM][AOSP] ICS build for Nexus S [WIP]


Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Nem az első, október végén megjelent már működő Nexus S ICS ROM, de ettől függetlenül örömteli :) Én viszont kivárom azt az 1-2 hetet, amíg megérkezik a hivatalos 4.0, s ha így lesz, beküldök pár benchmark adatot, mennyivel lett másabb, mint a 2.3.6-os verzió.

Unknown írta...

Jó döntés. Mindenképpen érdemes várni még egy kicsit.
Lehet hogy jelent már meg előtte is, elnézést. De az nem AOSP ROM volt szerintem.

Unknown írta...

Azt hiszem SDK-ból lett portolva, egész sok videó van róla youtube-on, persze számos hibája van. Gondolom megéri várni a hivatalosra, igaziból a jelenlegi 2.3.6-nak sincs semmi baja, csak nem olyan szép új, mint az ICS :)

Megjegyzés küldése