2011. nov. 15.

Burn the Rope Worlds - Madzag égetés világok közt


Mindig szívesen látjuk a játékpiac egy-egy remekének folytatását. Tudjuk, hogy a játékélmény megmarad, viszont a korábbi verzió hibáit javítják és kibővítik az amúgy is tetszetős játékmenetet. Így örömmel értesültünk róla, hogy a Big Blue Bubble a nyilvánosság elé tárta sikeres játéksorozatának új részét, a Burn the Rope Worlds-öt.


Az alapjáték mellett már régebb óta elérhető a fizetős + változat is. Most pedig itt a sokat ígérő Worlds. Jungel, mechanical, fantasy, space. A játékban ez a 4 új világ érhető el, ami 100 friss pályát jelent. Ezeken felül egy új játékmóddal is gazdagodunk, mely az endless burn nevet viseli.


A játék egyébként nagyon addiktív. A lényeg, hogy különböző alakúra hajtogatott kötelek végét meggyújtva, elégessük a teljes madzagot, illetve a rajta szaladgáló bogarakat. A tűz viszont csak felfelé ég, így a telefont forgatva kell ügyeskednünk. Nem is hangzik nehéznek mi? A probléma, hogy a cérnáink gyakran elágaznak, vagy össze se érnek és van, hogy még a lángok színével is operálni kell. Szórakoztató és igazi kihívást ígérő játék.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése