2011. nov. 3.

Birzzle – A madarak most nem disznókra támadnak

Nem, nem egy Angry Birds utánzatról van szó, habár az ötlet a játék mögött nem teljesen új. Amolyan „tetriszes” alapokon működő puzzle játék igazán szórakoztató kikapcsolódást nyújt hosszú- és rövidtávon is.


A játék lényege, ugyanolyan színű madarakat egymás mellé/alá/főlé gyűjteni és így tüntetni el őket. Három madárral már célt érhetünk, azonban érdemes minél több azonos madárkát összegyűjteni, így különböző újonnan szerzett funkciókkal (power bird-ök létrehozásával) még többet pusztíthatunk el közben. Nem mondhatni, hogy örülnek neki, de semmiképpen sem idegesek :)
A játék addig tart, ameddig be nem telik a képernyő a szárnyasokkal.


A fenti leírás a Classic mód játékmenete, a másik lehetőség ami a főmenüben található az Ice break. Itt annyi a változás, hogy már időre kell dolgozni és irányítható, hogy hova essenek hőseink. A játéktér betelése itt is előfordulhat, de a legfőbb ellenség az idő.Ahogy a játékban is látható egy új játék módozat is várható, Pandora néven, amit sajnos a tegnapi frissítés sem hozott el.

Három kisebb hátrányát sikerült megismernem, ennek a nagyon szerethető játéknak. Az első és legidegesítőbb az, hogy nagyon érződnek rajta az Apple felületéről való átportolás hátrányai, azaz a Menu gomb, a nevével ellentétben semmilyen menüt nem hoz elő, minden funkciót a képernyőről kell elérjünk. A másik két kisebb hiba, hogy nem teljes képernyőn jeleníti meg a reklámok miatt (lásd 2. kép), valamint a highscore-ok bejegyzése, ami láthatóan csak adatkapcsolattal működik tökéletesen.

Azonban a felmerülő kisebb problémák mellett is több mint ajánlott mindenkinek, aki egy igazán színes, igényes, szórakoztató és kihívást jelentő játékot keres.
Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése