2011. nov. 12.

Az első univerzális android hangszóró és dokkoló


A gyártók és készülékek sokszínűségét tekintve nem is csoda, hogy eddig nem létezett ilyen tartozék. A Philips felismerte a lehetőségeket és fejlesztéseinek köszönhetően egyből 3 új hangfallal jelentkezik.

AS851

A fő problémát az okozza ugyanis, hogy ahány androidos telefon van, annyiféle elhelyezkedése lehet az USB csatlakoztatási helynek. A holland cég mérnőkeinek, azonban sikerült beépíteni egy olyan csatlakoztatót új hangszóróikba, amely pozíciójában és a csatlakozás irányában is mozgatható.

Az USB csatlakozás azonban csak az áramellátást biztosítja, a hang Bluetooth-on keresztül tud eljutni az új Philips Fidelio hangszórókhoz, amihez egy külön alkalmazást is készítettek. Hangminőség szempontjából nem feltétlenül a legszerencsésebb megoldás, de a tesztek után jó hangzásról számoltak be.
A Fidelio sorozat három tagja közül az AS851-es jelzésű a legmagasabb árfekvésű. Ez távirányítóval, equaliserrel és 30 W-os teljesítménnyel vásárolható meg. A sorban a következő, a kisebb árfekvésű és hordozható AS351-es, amely 10 W-os teljesítménnyel és órakijelzési funkcióval is rendelkezik. A legkisebb az AS111-es, ami egyedi dizájnt kapott, egy ártalmatlan szemlélő könnyen összekeverheti egy ébresztő órával. De ez a típus is megkapta a 10 W-os hangszórót, nem is akárhogy, hiszen 360 fokban tudja megszólaltatni kedvenc zenéinket.

AS351
AS111
 Kisebb érdekesség a hír kapcsán, hogy ezeket a tartozékokat Cupertinoban gyártják (ahol ugye a nagy ellenlábas központja is található).


Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése