2011. okt. 13.

Ötletversenyt hirdet a Mobil Weekend!

A Mobil Weekend szervezői elindították azt a Facebookos ötletversenyt, amely nevezői közül kerülnek ki a 3 napos fejlesztői verseny ötletgazdái.


Új szakmai rendezvényt indítanak útjára a Mobil Weekend szervezői november végén. A 3 napos mobilos esemény nem csak a legújabb trendeket, telefonokat mutatja be, hanem egy szokatlan versennyel mindhárom hazai fejlesztői közösségeit is aktivizálja. A Mobil Weekend a hagyományos technológia kiállítások mellett egy olyan rendezvény, ahol a fejlesztők egy teljes hétvégén keresztül dolgozhatnak az új alkalmazásokon.

A rendezvény kellemes időtöltés ígér az érdeklődőknek, komoly kihívást a fejlesztőknek és remek workshopokat a szakmának. A marathoni fejlesztői versenyre most ötletekkel lehet nevezni, amelyek közül 11-et a versenyzők meg is valósítanak majd.

Nevezhetsz versenyzőnek is.

A Mobil Weekend alkalmazás fejlesztő versenyén 11 csapatban, 22 programozó, 11 grafikus és 11 mobil marketinges méri össze tudását. A cél természetesen a rendezvény legjobb alkalmazásának elkészítése. A versenyzőket a három nap folyamán szakavatott mentorok segítik, s a mintegy 1 millió forint összdíjazású verseny végén a fődíjon kívül a legjobbak több kategóriában is díjakat kapnak (legjobb design, grafika, kezelőfelület, ötlet).

Az ötleteket az interneten – Facebookon - meghirdetett játékon keresztül október elsejétől beküldheti bárki, akinek van egy jó mobil alkalmazás ötlete. A nevezéseket november elsejéig várják a szervezők a Mobil Weekend Facebook alkalmazásán.

A látogatók és versenyzők között több okostelefon is gazdára talál a három nap alatt.

További infomrációk a Mobil Weekend honlapján.

a Mobil Weekend sajtóközleménye nyomán

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése