2011. okt. 26.

Kalandra fel - Megjelent a The Adventures of TinTin HD

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az egyik legismertebb újságíró kalandorunk hamarosan az Android rendszeren folytatja a nyomozást. Nem kell tovább várnunk TinTin és Milu csak ránk vár, hogy belevessük magunkat a fejtörők és kalandok sűrűjébe.


A Gameloft a tegnapi nap folyamán iOS-en már szabadjára engedte legújabb programját a The Adventures of TinTin HD-t, s ma végre az Androidos közönség is átélheti a program nyújtotta izgalmakat. A játék, ahogy azt már előző cikkünkben írtuk, rengeteg logikai és ügyességi fejtörőben bővelkedik s az akcióban sem lesz hiány. A történet során Haddock kapitány őseinek titkait kell felgöngyölítenünk, mely a rejtélyes Unikornis körül kering.









A játékban üdítően hat, hogy nem csak TinTin az egyetlen irányítható karakter hű társa Milu és Haddock is segítségére lesz a nehéz helyzetekben. A kis vakarcs segítségével olyan helyekre is eljuthatunk, ahová TinTin termeténél fogva nem képes, illetve settenkedve kijátszhatjuk az éber őrök figyelmét. A kapitány mellett egyik felmenője Sir Francis Haddock bőrébe is belebújunk, belecsöppenve a kalózok korának kardcsatáiba. De lesz itt még repülőgép vezetés, tevegelés, és megannyi izzasztó pillanat.









Ha szereted az óceánon levegőben és szárazföldön átívelő humorral tűzdelt történeteket a játék nem fog csalódást okozni. A történet hűen követi a hamarosan a mozikban is megtekinthető film eseményeit, így ha már esetleg láttad akkor újra átélheted, ha pedig nem akkor részese lehetsz első kézből TinTin és barátai megpróbáltatásainak. A 3D-s grafikában pompázó program letölthető mind az Android Market ($6.99), mind a Gameloft oldaláról($4.99).


Letöltéshez kattints az ikonok valamelyikére

Kapcsolódó cikkek:

TinTin kalandjai Androidon is megelevenednek

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése