2011. okt. 6.

A jövő készülékei - látványtervek

Egyre több perről, betiltásról, bírósági végzésről olvashatunk szerte az interneten a különböző szabadalmi ellentétek miatt. Abhi Muktheeswarar tervező most egy olyan koncepcióval állt elő, amit biztos nem vádolhatnak a másolás gyanújával.


Az "Elforgatható, két képernyős mobil telefon" egyszerre két kapacitív érintőkijelzővel működne, melynek köszönhetően az egyiket használhatnánk, gépelésre vagy akár játékok irányítására, - akárcsak az Xperia Play esetében - míg a másik teljes egészében a látvány megjelenítéséért felelne. Csupán egy kérdés ötlik fel az emberben, mi fogja ellátni energiával a masinát. Hál' istennek már egyre több technológia áll rendelkezésre a fejlesztők számára kezdve a gél állagú akkumulátoroktól egészen a vezeték nélküli töltésig. Kellő odafigyeléssel és anyagi ráfordítással a koncepció könnyen kasszasiker lehet.




A másik remek elképzelés az Imerj munkatársainak elméjéből pattant ki, melyben egyesülnek a Tabletek és a Telefonok sajátosságai. Figyelemre ad okot, hogy ez a telefon már egy prototípussal is rendelkezik, így nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan komoly bejelentések érkeznek a készítőktől. A lenti videóból többet is megtudhattok.






Mi a véleményetek, lenne igény ilyen készülékekre a piacon, vagy csupán néhány tervező túl messzire engedte elkalandozni fantáziáját? Észrevételeiteket osszátok meg velünk itt vagy Facebook oldalunkon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése