2011. okt. 24.

A hátterek tárháza - Wallbase

Aki nagy gondossággal válogatja háttereit az asztali gépére biztosan találkozott már a wallbase.cc nevével. Legjobb tulajdonsága az oldalnak, hogy gyorsan és könnyen kereshető, illetve a legkényesebb ízlésűek is új háttérképekre lelhetnek.

Tim Clark elkészítette az említett oldal android applikációját Wallbase HD Wallpapers néven, és nagyszerűen sikerült. Azon kívül, hogy látványosan átültette a weblap minimalista stílusát, a keresési opciókat sem kurtította meg: címkék, felbontás vagy akár domináns szín alapján is kiválaszthatjuk új hátterünket. A programból egyből be is állíthatjuk a kiválasztott képet hátterünknek, megoszthatjuk azt a beépülő szolgáltatásokon keresztül, de akár le is menthetjük későbbi használatra.

(Szép, igényes kezelőfelület)
Egyelőre két kisebb hibája van az applikációnak: ha a közvetlen a programból választjuk ki új háttérképünket, nem választhatjuk, hogy melyik részletét lássuk, illetve a képek nagyon nagy része nem mobilra való felbontású. Persze ez senkit sem akadályozhat meg abban, hogy egy részletét felhasználja a telefonja képernyőjén.



Ha a bemutató alapján úgy döntöttetek, hogy mégis máshol kerestek háttérképeket, mindenképpen nézzétek meg oldalunk kínálatát. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése