2011. szept. 30.

Tomb Raider - Lara Croft androidra is ellátogat

A Sony Ericsson bejelentette, a Tomb Raider sorozat legutóbbi tagja a Guardian of Light az Android rendszeren is tiszteletét teszi.

Habár eredetileg PC, Xbox360, Playstation 3 és iOS rendszerekre készített arcade játék már régóta megjelent, a Square Enix és a Sony megállapodása alapján Xperia Play-re is portolják a programot. Hősnőnk újabb kalandja szakít a széria eddigi hagyományaival, s a kooperatív játékmenetet helyezi előtérbe. Lara új célja, hogy megszerezze az ősi Mirror of Smoke-ot, ebben segítségére lesz a maja harcos Totec, akinek szintén szüksége van a becses tárgyra. Lara és Totec váratlanul Xoxolttal, egy, a kegytárgy által életre keltett gonosz szellemmel veszik fel a harcot, aki minden körülötte lévő holt lelket, a saját irányítása alá von. A fix, izometrikus nézőpontban zajló események során több logikai, ügyességi feladat vár ránk, s fontos szerepet kapnak majd a két főszereplő képességei is.






A bejelntés kapcsán Ben Cusack a Square Enix munkatársa elmondta, ez csak a kezdet, a jövőben több nagy cím is bővíti az Android Market választékát. A Lara Croft and the Guardian of Light 2011 novemberében érkezik kizárólag Xperia Play-re.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése