2011. szept. 29.

TinTin kalandjai Androidon is megelevenednek

Steven Spielberg és Peter Jackson gondozásában bő egy hónap múlva November 3-án újra átélhetjük a ravasz riporter TinTin és bátor kutyája kalandjait a mozivásznakon. Az animációs film közeledtével egy időben, a Gameloft is belehúzott új játékának reklámozásába.


A játék egy amolyan androidos környezetbe ültetett point&click kalandjáték lesz, a műfaj fanatikusainak nagy örömére. Ez azt jelenti hogy a hangsúly főként a nyomozáson lesz, s felváltva kell majd hol TinTin-t hol kiskutyáját Milu-t irányítanunk. Erre szükségünk is lesz, ugyanis néhány helyre csak kutyánk segítségével tudunk majd eljutni, hogy megszerezhessük a történet előrehaladásához szükséges nyomokat. A történet a film eseményeit dolgozza majd fel, részletesebben bemutatva nekünk a különböző helyszíneket. Így tehát óceánokat és kontinenseket átszelve kutatunk majd, TinTin hű barátjának, Haddock kapitány őseinek elveszett kincsei után.













A videó és a képek alapján igazán színesnek és változatosnak ígérkezik, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújthat majd. Pontos megjelenési dátumról eddig nem esett szó, de a film premierjének közeli időpontja azt sugallja, nem kell sokat várnunk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése