2011. szept. 5.

A Samsung Galaxy sorozat folytatása


Mikor a Samsung bevezette az első Galaxy telefonjait, óriási sikerre tett velük szert. Úgy gondolták, hogy maradnak ezen a vonalon, hisz a Galaxy mobilokkal szárnyalt fel a Samsung, de a szárnyalás még nem ért véget, hisz a cég ontja ki magából a jobbnál jobb androidos készülékeket. A berlini IFA-n került leleplezésre pár új Galaxy modell, amikről pár sorral lejjebb most írunk is.

Samsung Galaxy R (Royal) Amint látjátok, a Samsung új elnevezési rendszert talált ki, nem lesz több szó a Galaxy után, csak egy betű mely a tudásra asszociál, illetve majd ahogy azt a későbbiekben látjátok, egy Pro felirat kerülhet még a betű mögé.




Erről a készülékről jelenleg kevés információ került napvilágra, de vélhetőleg 1 Ghz-es Dual-Core processszort 4.2″-os “Super Clear” LCD-t, Gingerbreadet és egy 5 megapixeles kamerát tudhat majd magáénak aki megvásárolja.

Samsung Galaxy Xcover




Régóta nem találkoztunk igazán strapabíró okostelefonnal. A Samsung vélhetőleg hasonlóan látja a piacot, s hamarosan egy az extrém körülményeknek is ellenálló készüléket is a piacra dob az Xcover személyében. Az Xcover víz és porálló, 3.65″-os HVGA LCD kijelzővel, 800Mhz-es processzorral és 3,2 megapixeles kamerával lesz szerelve. Mindezek mellett lesz még benne flashlight, Wi-Fi, GPS és HSDPA. A készülék lelke pedig egyértelműen az Android Gingerbread verziója lesz.

Samsung Galaxy W (Wonder) 




A W egy 3,7 inches WVGA (480*800) felbontású panelt és egy 1,4 GHz-es processzort tartalmaz, hátlapi kamerája 5 MP felbontású LED segédfénnyel operál, míg előlapi kamerája "csak" VGA felbontással, Bluetooth-WiFi-GPS hármas is megtalálható, belső tárhelye 4 GB ami maximum egy 32 GB-os kártyával lesz bővíthető, képes lesz a 14,4 Mbps-os HDSPA kapcsolatra, akkumulátora 1500 mAh kapacitású illetve a mobil az android jelenleg legfrissebb verzióját futtatja. A készülék megpróbál egyensúlyt teremteni a teljesítmény és a stílus között, ami nem egy könnyű feladat.

Samsung Galaxy M  (Magical) Pro -üzletembereknek




A Samsung Galaxy M Pro egy vékony, 9.97mm vastag okostelefon, amely teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és az "M" betű (Magical) a középkategóriára utal. A készülék kapott egy 2,66 hüvelykes TFT LCD kijelzőt HVGA (480 x 320) felbontással, egy 1 GHz-es processzor ketyeg benne, 5MP hátlapi és egy előlapi kamera is található rajt, HD videó lejátszásra és felvételre képes 30fps sebességgel, 1GB beépített memória, microSD kártyahely akár 32 GB-os kártyának, 7,2 Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0 és Wi-Fi 802.11 b/g/n is megtalálható a készülékház alatt. Lesznek előre telepített vállalati alkalmazások, például Sybase Afaria, CISCO Mobile és a Cisco WebEx, végülis egy üzletembereknek szánt mobilról van szó. Android 2.3 (Mézeskalács) fut rajta és egy 1350mAh akkumulátor gondoskodik az energiaellátásról.

Samsung Galaxy Y (Young) -belépő szint




A Samsung Galaxy Y egy belépő szintű okostelefon, ezt már az "Y" betű is jelzi (Young). A készüléken a Google legújabb, Android 2.3-as rendszere fut, ami a 3 colos TFT LCD (320 x 240) kijelzőn keresztül kommunikál velünk. A gyorsaságról egy 832MHz-es processzor gondoskodik, hátlapon találhatunk egy 2 MP-es kamerát, kapunk még 7,2 Mbps-os HSDPA-t, Bluetooth 3.0-át, Wi-Fi-t (802.11 b/g/n) és 1200mAh-s akkumulátort. A mobil elérhető lesz különböző színekben, árról és megjelenésről még nem tudni.


Samsung Galaxy Y (Young) Pro -sokat gépelőknek




A Samsung Galaxy Y Pro a Galaxy Y QWERTY billentyűzettel megspékelt változata. A 2,6 hüvelykes TFT LCD kijelzőn (LQVGA 320 x 240) kívül hardveresen szinte teljesen megegyezik a két telefon, ebben is egy 832MHz chipset hajtja meg a mobilt, szintén 2 megapixeles kamera található a hátlapon, ugyanúgy kapunk még Bluetooth 3.0-át, Wi-Fi-t a 802.11 b/g/n szabvány szerint, GPS-t (a-GPS is) és 1200mAh-s akkumulátor. A mobilok különböző színekben is megjelennek, árról és megjelenésről azonban még nem tudni.

Szo-szó

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése