2011. okt. 9.

UPDATE 2 | Hamarosan további készülékeken is elérhető a Minecraft

Eddig csak az Xperia Play tulajdonosok élvezhették a Mojang stúdió remekművét, ám az ígéretek szerint a mai nap folyamán , letölthetővé teszik a játék érintőképernyős verzióját.


Daniel Kaplan a Mojang munkatársa, három nappal ezelőtt, egy Twitteres bejegyzésben tette közzé, hogy a Minecraft Podcast Edition csütörtökön (azaz ma) az Xperia Play exkluzivitását maga mögött hagyja, és az érintőképernyős irányítás által, más készülékek tulajdonosainak is megadatik a lehetőség az építkezésre.



A játék továbbra is $6.50-ért lesz megvásárolható, ami körülbelül 1400 magyar forintot kóstál. Amint felkerül az Android Market-re a program, azonnal értesítünk benneteket, addig is tekintsétek meg a Daniel által rögzített videót a játékról.

Update: Mint azt észrevehettétek, mégsem jelent meg a tegnapi nap a beharangozott verziója az alkalmazásnak. Daniel Kaplan nyilatkozata szerint, néhány olyan hibát találtak a tesztelés során, mely meghiúsította a kiadást. A problémák megoldásáig bizonytalan ideig eltolták a megjelenés napját, de vélhetőleg rövid időn belül elkészül a megoldás.

Update 2: Végre letölhető a Minceraft Pocket Edition. A letöltési linket lent találjátok. Illetve a megjelenéssel együtt egy új trailert is megtekinthettek. A játék futtatásához az Android 2.2 megléte szükséges.







1 megjegyzés:

Magitor írta...

Most mondanám, de a demó, már egy hete Megvan cirka, HTC Flyer 2.3 Andró. ezen a gépen fut szépen, és nem lassan, ahogy csillag megy az égen :D

Megjegyzés küldése