2011. szept. 28.

Getjar Gold - Fizetős alkalmazások ingyen!

A Getjar alternatív alkalmazásboltjáról már sokat hallhattatok, az oldal lehetőségei azonban most tovább bővültek, ismerkedjetek meg a Getjar Gold felületével.


A GetJar Gold az Amazon Appstore „A nap alkalmazásához” hasonlítható. Használatával ingyen letölthetünk több, mint 50 alkalmazást és játékot, akár 10.000 Ft-ot megspórolva ezzel. Érdemes azonban szemfülesnek lennünk, mivel csak limitált ideig ingyenesek a programok.



A választékban megtalhálható például a SwiftKey X, ami egy billentyűzet helyettesítő alkalmazás, elérhető a Paper Camera fizetős változata sőt, megtalálható a Beautiful Widgets is, amiért normál esetben 2.75$-t, azaz majdnem 600 Ft-ot kellene fizetnünk. Az alternatív market felület nemcsak kitűnő alkalmazásokat, hanem élvezetes játékokat is tartalmaz, mint például a Crazy Kart Racing, az Age of Zombies vagy a Farm Frenzy. Egyik alkalmazás sem tartalmaz reklámot, így tehát ez mégegy ok amiért érdemes ellátogatni a GetJar Gold honlapjára! Ezt követően pedig a telefon segítségével töltsétek le a Getjar alkalmazást, és bele is vethetitek magatokat a keresgélésbe.

Dominikk

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem mindig failedet ír ki://

Megjegyzés küldése