2011. szept. 23.

Facebook Timeline: Hamarosan mobil eszközökön is!

A Facebook forradalmian új funkciója, a Timeline hamarosan a mobil eszközön, többek közt az Android és iOS platformokon is elérhető lesz bárki számára, a kérdés már csak az, hogy sikert arat-e az emberek között...


Mint ahogy mindenki észrevehette, az elmúlt hetekben a Facebook-on rengeteg kisebb-nagyobb változás történt, melyek igen vegyes érzelmeket keltettek a felhasználókban, van akiknek rendkívül és van akiknek egyáltalán nem tetszenek. A legjelentősebb új funkció kétségkívül a Timeline, ami teljesen forradalmasítja adatlapunk kinézetét, felépítését és elrendezését. Segítségével akár teljesen visszaugorhatunk regisztrációnk első pillanatáig is, így felidézhetjük az évekkel ezelőtti képeket, posztokat, hozzászólásokat és számos más emléket is.
A közösségi oldal fejlesztői bejelentették, hogy heteken belül megérkezik az iOS-re készített mobil változat, így ebből következtethető, hogy napokra rá az Androidos verzió is napvilágot lát.
A Timeline ezenkívül megannyi szolgáltatást kínál a felhasználóknak, ilyen például az új alkalmazások integrálása, amik a szükséges kellékek megléte mellett akár élőben közvetítheti, hogy merre futunk, mit főzünk, milyen zenét hallgatunk...stb. A Timeline beüzemeléséről bővebben itt olvashattok.




Nos, nektek tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése