2011. szept. 30.

Bladeslinger - újabb nagy név a játékok között

A Luma stúdió új játéka komoly vetélytársa lehet a Madfinger által fejlesztett Shadowgun-nak. Ismerkedjetek meg az új sikervárományos Bladeslinger-rel.

A recept a következő: fogj egy maréknyi Red Dead Redemption-t, keverd össze az Infinity Blade játékmenetével és szórj hozzá egy csipetnyi misztikumot. Ha ezekkel megvagy már ízlelgetheted is azt, amit a Bladeslinger nyújtani tud. Magyarán szólva, akik nem ismerik a két fentebb említett összetevőt, azoknak elmondjuk, egy amolyan Western környezetben játszódó külső nézetes Hack&Slash játékot kapunk. A történet során hősünk mágiát és fegyvereket használva lesz majd kénytelen átverekednie magát, a korántsem barátságos szörnyek csapatain. Speciális képességek nélkül sem maradunk, a mi cowboyunk egy igazán különleges kártyapaklival is rendelkezik, melyet a harcok közben felhasználva, komoly pusztítást hajthatunk végre.










A programot hasonlóan a Shadowgun-hoz, a Unity3D motor fogja hajtani. Pontos megjelenési dátumról sajnos még nem beszélhetünk, ugyanis a játék még jelenleg is fejlesztés alatt áll.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése