2011. szept. 22.

ANTI – Telefonunk már nincs biztonságban!

A Zimperium egy biztonsági programok fejlesztésével foglakozó cég, amely állítása szerint csakis tesztelés céljából készíti az alkalmazást, amely képes „Meghackelni” bármilyen az adott hálózatra kapcsolódott készüléket, legyen az Android, Iphone vagy PC.

ANTI = Android Network Toolkit by zImperium

Akik behatóbban foglalkoztak már számítógépek feltörésével, azok valószínűleg kedvelni fogják az alkalmazást. A használatához semmiféle előzetes tudás nem szükséges, egyszerűen használható. A benne található funkciókkal képesek vagyunk ellopni mások adatait, jelszavait, képeit, szinte bármit, amit szeretnénk. Az ANTI elérhető lesz hamarosan az Android Marketen ingyenesen, néhány funkció nélkül. Ezekért a plusz opciókért meg kell majd vennünk a fizetős verziót, amely körülbelül 10$-ba fog kerülni.

Sajnos azt még nem tudni, hogyan védhetjük meg a telefonunkat, egy ilyen esetleges támadás esetén. A zImperium kihangsúlyozza, hogy a programot csak saját felelősségre használható, továbbá hogy a használata veszélyes, nemcsak az általunk támadott készülékre, hanem a sajátunkra is káros lehet.
Az alkalmazást egyelőre csak a béta-tesztelők tölthetik le. Talán ez még szerencse is :)


 Dominikk

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése