2011. aug. 21.

Kiadták a mérnökök kedvenc játékát, az Apparatus végleges változatát


Az Apparatus már régóta elérhető a marketen, mind ingyenes, mind teljes verzióban, de a napokban elhagyta a program a béta fázist s végre a finisbe ért. Ennek köszönhetően még több újítást tettek bele a fejlesztők, és még élvezetesebbé vált a már eddig is lenyűgöző látvánnyal felruházott játék. 

A program lényege, hogy egy golyót juttassunk a dobozába. Ugye milyen egyszerűnek hangzik? Pedig nem az. Egyszerű elemeket kell használnunk a célba juttatáshoz, mint például falécek, elektromos motor, és a legújabb segédeszköz a rakéta. Gyakran ezeket az eszközöket csak egymáshoz kalapálva tudjuk megfelelően használni.




Annak ajánlott ez a játék, akinek van türelme akár órákig egy pályán „szenvedni”. Megéri viszont, mert minél előrébb jutunk, annál izgalmasabb lesz a pálya, és annál extrémebb építőelemek, segédeszközök jelennek meg.

A teljes változatban 43 pálya található, mindegyikhez külön súgó (angolul súg, ezért elkél a jó angol tudás), és lehetőségünk van a már befejezett pályákon a „free build”-re, amikor bármit tehetünk a kis 3D-s pályánkra.

Lehetőségünk van a lépésünk visszavonására is 20-szor, és az automatikus mentés sem hiányozhat már ebből a verzióból.

Egy kis kedvcsináló, és bemutató arról, hogy az emberi képzelőerő határtalan:




Ha van kedvetek, megoszthatjátok a szerintetek extrémre sikerült alkotásaitokat a Facebook oldalunkon, hisz erre is van lehetőség az alkalmazásban.

Kellemes szórakozást kívánunk

CoolBoy

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Letöltés:
http://data.hu/get/4154274/Apparatus_v1.0.3.apk

Yofej írta...

Köszi a Data linket :)

Megjegyzés küldése