2011. nov. 14.

Update! FIFA 12 - újra rúgjuk a bőrt!

2011.08.18. -

A napokban számoltunk be arról, hogy az Xperia Play tulajok számára már elérhető a Mojang stúdió által fejlesztett Minecraft Podcast verziója. Az Electronic Arts és a Sony közreműködésének köszönhetően pedig újabb játékkal bővül hamarosan az Xperia Play repertoárja . 



A FIFA sorozatot vélhetőleg nem kell külön bemutatni, minden fociőrült jól tudja, hogy ez nem más, mint napjaink egyik legkedveltebb és legnépszerűbb futball szimulátora, mely több platformon is elérhető.

Nem kell azonban aggódni, habár elsőként exkluzív tartalom lesz az Xperia Play tulajdonosok számára a játék, ezt követően a közreadott információk szerint, más készülékeken is letölthető lesz.  Az Electronic Arts bejelentette azt is, hogy megpróbálják a legtöbbet kihozni az Xperia Play hardveres lehetőségeiből, s a játék vélhetőleg hozni fogja a 60 fps-es értéket.


Update: új trailer



A FIFA 12 a karácsonyi szezonban érkezik az Xperia Play Online piacterére, a többi készülék pedig 2012. február 12-étől rúghatja a bőrt a világ legjobb játékosaival a pályán.

Kapcsolódó cikkek:


Marketen a Minecraft!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése