2011. aug. 5.

Érkezik a Huawei Vision, 3D-s UI-vel

Ahogy azt a címből is kiderül, nem egy 3D-s telefonnal van dolgunk (fellélegezhet az LG, nem lesz ellenfele egyelőre a Huawei személyében, pedig árban biztos odaverne az LG gépének), hanem egy 3D-s felhasználói interfésszel találkozhatunk.


A készülék  legvékonyabb pontja 9,9 mm, tömege 121 gramm, ami egész kényelmesen hangzik.
A telefonban a specifikáció szerint egy Qualcomm MSM8255 processzor ketyeg 1GHz-es órajelen, itt már érződik, hogy egy középkategóriás mobilról van szó. Emellett van még benne 512 MB RAM, 2 GB ROM, ami microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető. Az audiovizuális élményt egy 5 MP-es autófókuszos kamera biztosítja, ami képes HD videókat felvenni, akár éjszaka is, a LED segédfénynek köszönhetően. Mindezt egy  1400 mAh-s akkumulátor látja el energiával, ami szerény számításaink szerint a 3,7 colos kijelző mellett (ami természetesen kapacitív, multi-touch képes) és a processzorra való tekintettel átlagos használattal kettő, míg masszív használat mellett a mostanában trendinek számító egy napos üzemet bírhat ki. Természetesen nem hiányozhat a b/g/n szabványokat támogató wifi, ahogy a bluetooth (2.1) és a gps (akár a-gps) sem. A micro USB aljzat 2.0-s, magyarul olyan, mint a legtöbb mostani okostelefonban. Proximity- és fényérzékelő szenzor és természetesen fm rádió is helyet kapott.  Alapból a mézeskalácsot kapjuk (Android 2.3), amihez hozzá társul a 3D-s UI. Előre telepített alkalmazások közül kiemelnénk párat: 'Angry Birds', 'Asphalt 6: Adrenaline', 'Order & Amp; Chaos Online', és a 'Guerrilla Bob HD'.


A Huawei Vision Szeptembertől lesz elérhető a piacon, sajnos a Magyarországi megjelenésről még nem tudni. .

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt az UI-t bárki kipróbálhatja. Csak leszerződtek az SPB-vel az SPB Shell gyártójával. A régi fapados winMobile majd Symbain telefonokat varázsolta újjá, most pedig a fapados androidokat célozták meg.

https://market.android.com/details?id=com.spb.shell3d

Megjegyzés küldése