2011. júl. 26.

Hamarosan 20th Century Fox filmek Androidon



A Netflix és a Google video kölcsönzője után itt az újabb alternatíva a filmletöltésre. A mozibajárók és a filmrajongók örömére nemrég a 20th Century Fox meglepő bejelentést tett, mely szerint a stúdió által gyártott filmek hamarosan letölthetővé válnak az Androidos felhasználók számára.

A letöltés októbertől lesz elérhető amennyiben, a filmgyártó által kiadott Blue-Ray lemezeket megvásároljuk. Ezt követően otthoni számítógépünkre letölthetjük az adott filmet, majd ezt a digitális másolatot továbbíthatjuk Androidos készülékeinkre (tabletre és telefonra egyaránt). Az első film, amely támogatni fogja a digitális letöltést, a jelenleg is a mozikban futó "X-men: Az elsők" lesz.

Vincent Marcais a 20th Century Fox Marketing részlegének alelnöke elmondta:

"Látva az Android rendszer fejlődését, fontos lépés, hogy mi is támogassuk azt, s az új funkciónak köszönhetően pedig a Blue-Ray lemezek segítségével mindenki élvezheti filmjeinket a számára elérhető képernyőkön.

Ennél jobb hírt mostanában a multimédiás berkekben nem is találhattunk, hiszen ha a kezdeményezést más stúdiók is magukévá teszik, hatalmas mennyiségű és kiváló minőségű audio és video tartalom kerül az androidos felhasználók kezébe.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése