2011. júl. 26.

Amerika Kapitány nem csak a mozikban hódít!


A Marvel Entertainment hamarosan újabb filmet állít csatasorba a mozikban. Az új blockbuster a Captain America alias Amerika Kapitány képregényadaptációja, mellyel egy időben a stúdió egy Androidos játékot és egy Élő háttérképet is útjára bocsát, felfokozva ezzel az érdeklődést új alkotásuk iránt.

A játék a Captain America: Sentinel of Liberty nevet kapta s akik ismerik a képregényt sejthetik, hogy feladatunk a játék során nem más lesz mint megállítani Amerika Kapitány legfőbb ellenségét Vörös koponyát. Mindezt 24 pályán teljes 3D-ben tehetjük meg, rengeteg kombó, pajzs és különböző szuper képességek használatával. A játék közben pedig a filmből kölcsönzött betétdalok csendülnek fel kiegészítve a képregényből kiragadott átvezető jelenetekkel.Az élő háttérkép pedig a Kapitány híres Pajzsát ábrázolja, melyről a golyók jobbra-balra térülnek el.


A Sentinel of Liberty $0.99-ért érhető el az első hétvégéig majd ezt követően $4.99 lesz a végső ára. Az rajongók az élő háttérképet pedig ingyen letölhetik.0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése