2011. jún. 22.

Két új készülékkel bővül a Sony Ericsson Androidos palettája


A Sony Ericsson hivatalosan bejelentette, hogy az Xperia termékvonal két új taggal bővül, nevezetesen a Ray és az Active modellekkel. 

A Ray egy 3.3 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Android 2.3-as (Gingerbread) rendszert futtató készülék, mely szíve az Arc-ban is megtalálható második generációs Snapdragon processzor. A képek készítésért egy 8.1 Megapixeles kamera felel, emellett további érdekesség, hogy a 854 x 480 pixel felbontású képernyő teljes mértékben karcálló, így feltehetőleg nagy sikert fog aratni a fiatalok körében. 




Az Active valamivel kisebb mint társa, hiszen kijelzőjének mérete mindössze 3 hüvelyk, azonban a barométer, a vízálló képernyő, melyet gyárilag úgy fejlesztettek, hogy képes legyen kezelni a vizes újjal való "tapizást" és az előre telepített pulzus mérő alkalmazás kárpótolja a leendő tulajokat. A 720p minőségű videók rögzítésesen túl természetesen itt is megtalálható a GPS, WiFi, és a Bluetooth csatlakozás.



Arról még nem érkezett hír, hogy hazánkban kapható lesz-e az Xperia család két új tagja, azonban a hivatalos sajtóközlemény szerint csak "egyes kiválasztott piacokon" kezdik el árusítani őket 2011 harmadik negyedévében.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése