2011. ápr. 25.

Zöld erdőben jártam, appokat találtam - 5 alkalmazás Húsvétra


Itt a húsvét és ilyenkor sem feledkezhetünk meg olvasóinkról. Két locsolás és jó néhány szíverősítő után bemutatunk nektek néhány alkalomhoz illő alkalmazást. Ha kedveskedni akartok ismerőseiteknek vagy csak eltölteni az időt míg egyik locsolkodásból a másikba értek, akkor íme itt vannak a számotokra megfelelő programok.

Easter Egg Paint



Az Easter Egg Paint segítségével telefonotokat egy csapásra tojás festő műhellyé varázsolhatjátok, majd az elkészített remekművet tovább küldhetitek ismerőseiteknek vagy épp hátteret varázsolhattok belőle a homescreenetekre. Még akár a Facebookra is feltölthetitek tojásaitokat megfűszerezve így egy kis húsvéti hangulattal a monoton posztokat.

Letöltés

Free Bouncy EasterEgg LiveWall



Egy igazán kellemes és nagyszerű hátteret varázsolhatunk képernyőnkre amennyiben letöltjük ezt az alkalmazást. Teljesen ingyenes így csak pár másodpercnyi időt kell rá költenünk két falat sonka és csokitojás között :)



Letöltés

Bubble Blast Easter




Ha szeretitek a Bejeweld-et de már unjátok a sok gyémántot és ékszert akkor mivel ma ugyebár Húsvét napját ünnepeljük szedjétek le a Bubble Blast húsvéti kiadását. A játék egyszerű, az egyforma színű tojásokat kell egymás mellé helyzeni s minél több pontot összegyűjteni.



Letöltés

Angry Birds Seasons Easter Edition



Ünnep nincs most már Angry Birds nélkül. A Rovio-s srácok a Húsvét alkalmából is összedobtak egy új Seasons- részt úgy hogy a már jól ismert Dühöngő madarak ismét pusztíthatnak.



Letöltés

Farm Tower Easter Special



A feladat egyszerű elkell pusztítani az akadályokat hogy állatkáink elérjék a földet, ha ez sikerül akkor jöhet az újabb kihívás. Rengeteg pálya s annál is több fejtörés. Mondanom sem kell hogy húsvéti verzió került ebből is kiadásra.



Letöltés

Ezúton is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindnekinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése