2011. márc. 17.

A jégkrémeimet soha - Hungry MonstR


Egy új sikervárományos játék került terítékre nemrég az Android Market berkein belül. Az ember általában mindig szép játékokat akar látni s a szépség mellett a legfontosabb a játékélmény. A következő játék egyikből sem szenved hiányt. Hangulatos és barátságos megjelenése és szórakoztató játékmenete átsegíthet minket az unalmas órákon bármerre is járjunk. A játék célja igen egyszerű, jégkrémjeinket kell megvédelni az azokat megkaparintani akaró kis szörnyecskéktől. A védelemhez nem kell nagy FPS vagy Stratégiai játékosnak lennünk. A fejlesztők a Casual réteget célozták meg ebből adódik, hogy csupán az ügyességünkre és két ujjunkra lesz szükségünk (multitouch funkciós telefonok előnyben). Ha ezekkel rendelkezünk akkor bele is vághatunk.



A jégkrémjeinket úgy védhetjük meg, hogy a különféle színű szörnyekre rányomva, a képernyő 4 sarkában lévő csövekbe lökjük őket. Azonban ennyire mégsem egyszerű, ha a csőbe egy olyan színű szörnyet lövünk, ami nem egyezik a cső színével akkor dugulás lép fel és pár másodpercre képtelenek leszünk abba a csőbe haspókokat lökni. Egy kis kedvcsináló videó:



Nem is szaporítom tovább a szót a Hungry MonstR letölthető innen mindössze $0.99-ért. Bátran ajánlom mindenkinek aki szeret egy kicsit pötyködni az unalmas órákban.

via androidcentral

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése