2011. márc. 22.

Frissült az Opera Mini Browser


A világszerte nagy sikernek örvendő Opera böngésző a minap elérte a 11-es verziót, ezzel egy időben a mobiltelefonokra fejlesztett Opera Mini a 6-os verziószámra frissült.

Nem véletlenül lett az Opera Mini az egyik legkedveltebb böngésző az Androidos telefonok körében. Gyorsaságát annak köszönheti, hogy minden lap lehívásakor először az Opera szervere a tizedére konvertálja számunkra a weblap méretét s csak ezt követően továbbítja azt telefonunkra. Képernyőnkön így másodpercek alatt teljes egészében élvezhetjük és böngészhetjük kedvenc oldalainkat. Az új frissítés számos új funkciót hozott magával. Javítottak a görgetés finomságán és valódi pinch-to-zoom támogatás is belekerült az update-be. A közösségi oldalakról sem feledkeztek meg, a 6-os verziótól immáron lehetőségünk nyílik megosztani oldalakat a Twitter, a Facebook, a vKontakte és a My Opera felhasználóival. A Tablet tulajdonosok is örülhetnek, az új Opera Mini a tábla PC-ken is elérhető.

Ha eddig is rendelkeztél az Opera Mini böngészővel akkor ne felejtsd el frissíteni, ha pedig még nem hallottál a programról itt az ideje, hogy helyet szoríts neki a telefonodon.

Íme az Opera Mini 6 élesben:



Az Opera Mini böngésző elérhető innen.

via androidcentral

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése