2012. jan. 9.

CES 2012 | PowerTrekk - Töltsd fel készüléked bárhol, bármikor a víz segítségével!




Az idei CES rendezvényen számos forradalmian új kütyüt mutatnak be a gyártók, melyek közül minden bizonnyal az egyik legérdekesebb a PowerTrekk Water Charger. A Svéd cég által készített szerkezet segítségével bárhol, bármikor feltölthetjük készülékeink akkumulátorait, mindezt a víz segítségével.


A PowerTrekk működése egy jól ismert kémiai folyamaton alapszik. A készülék szíveként szolgáló PowerPukk kazetta, mely nátrium-szilicidet tartalmaz, reakcióba lép a vízzel, így a képződő hidrogénből elektromosságot állít elő. Az új termékkel elsősorban azokat az embereket célozták meg akik szeretnek huzamosabb időn át a szabadban tartózkodni, messze az elektromos hálózattól. További jó hír, hogy a szerkezet külső borítása teljes mértékben ütés, por és vízálló, következtetésképpen bátran használhatjuk zord körülmények között is.


A PowerTrekk mellesleg már kapható Európában, az ajánlott fogyasztói ára azonban kissé magas - 199 euró. A készülék működéséhez elengedhetetlen PowerPukk kazetta, melyet minden töltés után cserélnünk kell pedig 1.99 euróba kerül. 




Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése