2012. jan. 11.

CES 2012 | Panoráma képek a Kogeto iCONIC segítségével Galaxy Nexus-ra


Az Apple iPhone készülékeire már jó ideje elérhető a Kogeto eszköze, mely segítségével panoráma képeket készíthetünk telefonunkkal. Jeff Glasse a cég vezérigazgatója bejelentette, hamarosan a Galaxy Nexus-hoz is elkészül a kiegészítő.



A koncepció egyszerű. Csatlakoztatva az iCONIC-ot készülékünkre máris 360 fokban fényképezhetjük vagy akár videózhatjuk a minket körülvevő világ rezdüléseit. Az igazgató elmondta, habár először a Galaxy Nexus számára készül el a kellék, hamarosan minden 1080p-s felbontású képek rögzítésére alkalmas telefon számára is elkészülhet a Kogeto lencséje. Ezt úgy szeretnék lehetővé tenni, hogy a szabadalmakat más cégek számára is megvásárolhatóvá teszik, így akár az összes nagy mobiltelefon gyártó vállalat előrukkolhat a saját verziójával.

Mivel a lencsét alkalmazó Androidos szoftver még nem tökéletes, tekintsétek meg, hogyan is működik egy iPhone-hoz csatlakoztatva:



A Kogeto iCONIC még ebben a hónapban előrendelhető lesz $79-os, körülbelül 20 000 Ft-os áron. Az előrendeléshez keressétek fel a gyártó honlapját.

Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése