2011. dec. 21.

Sony Ericsson közlemény az Ice Cream Sandwich frissítésről


Nemrégiben a frissítésben résztvevő készülékeket és a hozzávetőleges dátumot is nyilvánosságra hozta a japán-svéd gyártó.



Az első Xperia márkavonalban szereplő telefonok 2012 március végén/április elején kapják meg a várva várt update-et. A legszerencsésebb készülékek a következőek: Xperia arc S, Xperia neo V és az Xperia ray. Az Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini és mini pro, Xperia pro, Xperia Sony Ericsson Live with Walkman telefonokra április végén/május elején érkezik az "áldás".


Habár még három hónap van hátra a frissítésig mindenképpen dicséretet érdemel a SE kommunikációs részlege, hogy ennyire időben tájékoztatják felhasználóikat. Aki esetleg többet szeretne megtudni a Sony Ericsson fejlesztőinek munkájáról és az ICS implementálásáról, valamint az angol nyelv megértésével sem akad problémája, ajánlatos elolvasnia ezt a hivatalos magyarázatot a cégtől. A dátumokról szóló bejelentés pedig itt található.


Amennyiben cikkünk elnyerte tetszésedet, oszd meg barátaiddal/ismerőseiddel is.

1 megjegyzés:

Roli írta...

faszaaaaa..Xperia ARC S..nem értem miért szaggatnak rajta a játékok pedig egy egész erős vas..valaki tudja írjon már nekem..cooper13941@gmail.com

Megjegyzés küldése